Wegwijs in de thuisverpleging 2023

Wit-Gele Kruis van Vlaanderen


Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 36,51 incl. btw
Details

Wegwijs in de thuisverpleging biedt een antwoord op verschillende vragen waarmee verpleegkundigen geconfronteerd worden en is bedoeld voor studenten verpleegkunde in de hogescholen en het hoger beroepsonderwijs.

Wat zijn de belangrijkste evoluties in de thuisverpleging? Hoe wordt thuisverpleging gefinancierd? Wat zijn de mogelijkheden om als thuisverpleegkundige te werken? Wat is de eigenheid van de thuisverpleging? Wat is de plaats van de thuisverpleging in het huidige zorglandschap? Dit boek beantwoordt al die vragen met theoretische uiteenzettingen en praktische illustraties op basis van concrete casussen uit de dagelijkse praktijk.

Verder gaat dit boek in op specifieke evoluties en trends in de thuisverpleging zoals digitalisering, de samenwerking met andere actoren in de zorgsector, de competenties waarover je moet beschikken om als thuisverpleegkundige te werken en de structuren waarin je aan de slag kunt.

De leerdoelstellingen die voorafgaan aan elk hoofdstuk bieden de student en docent concrete leerdoelen en extra houvast.

Specificaties
Artikelnummer 602811
ISBN 978-94-641-7770-1
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak HC
Merk VI585
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Wegwijs in de thuisverpleging

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof