Traject Nederlands 2 Leerwerkboek

Nederlands voor het tweede jaar van de A-stroom


Op maat van de nieuwe leerplannen en eindtermen van 2019


> Klik hier en bekijk de inhoudsopgave


> Klik hier en bekijk enkele voorbeeldpagina's
Beschikbaarheid: Beperkt leverbaar > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 35,05 incl. btw
Details
Traject Nederlands 2 biedt jou als leerkracht de juiste tools om in te spelen op diversiteit in je klas, niveauverschillen, verschillende interesses … Daarnaast zit jij ook volledig zelf aan het stuur en bepaal je zelf de klemtonen van je lessen door te kiezen uit het uitgebreide aanbod aan lesmateriaal. Jij kiest bij welke onderdelen je langer wilt blijven stilstaan. De nieuwe reeks Traject Nederlands is bovendien op maat gemaakt van de nieuwe eindtermen en leerplannen.

Elk deel van Traject Nederlands 2 is opgebouwd rond een werkwoord. De verschillende onderdelen van elk deel haken daar op een ingenieuze manier op in. Zo blijft een leerling geboeid door de Nederlandse taal en bieden we in elk hoofdstuk een duidelijke structuur waarin de leerling niet verloren loopt. In elk deel hebben we oog voor differentiatie, communicatief taalonderwijs, zelfsturend leren en literatuur.

• Haalbare differentiatie op basis van interesses en mogelijkheden van elke leerling
• Mogelijkheid tot zelfstandig en zelfsturend leren
• Doelgerichte en uitdagende communicatieve opdrachten
• Unieke korte verhalen van jeugdauteurs
• Geïntegreerd in het digitale leerplatform diddit
• Inclusief Opstap Taalscreening met remediëring

Traject Nederlands biedt je met twee verschillende leerwerkboeken de mogelijkheid om zo goed mogelijk in te spelen op de diversiteit van de eerste graad. Zo kun je voor elke klas bepalen welke versie van Traject Nederlands het best aansluit bij het niveau en de interesse van de leerlingen. Inhoudelijk bereiken de leerlingen in beide versies dezelfde basisdoelen en werken ze rond identiek dezelfde thema’s. Traject Nederlands biedt een stevige basis Nederlands voor elke leerling, met aandacht voor differentiatie, structuur en instructietaal. De XL-versie reikt een uitgebreider pakket aan met langere teksten, complexere opdrachten, moeilijkere instructies … Daarnaast geeft de XL-versie leerlingen de kans om zich te oriënteren naar talige richtingen en wordt er meer ingezet op verdieping.
Specificaties
Artikelnummer 580701
ISBN 978-90-306-8745-0
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype 1e graad
Voorraad Beperkt leverbaar
Vak Nederlands
Merk Traject Nederlands
Leerjaren Leerjaar 2
Methode Traject Nederlands

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof