TRACK 2-in-1 Leerwerkboek (KathOndVla & OVSG)

Engels vanaf tweede jaar, 2- 3 uur per week

Op maat van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen en OVSG

 • Klik hier en bekijk de inhoudsopgave


 • Klik hier en bekijk enkele voorbeeldpagina's

 • Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

  De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
  € 36,45 incl. btw
  Details
  We bieden een apart aanbod aan voor Engels in de eerste graad voor het Katholiek Onderwijs Vlaanderen en OVSG, voor wie start met Engels in jaar 2.

  TRACK 2-in-1 bestaat uit verschillende units. Doel? Een communicatieve opdracht realiseren! De leerstof voor de opdracht wordt doorheen de unit aangebracht aan de hand van overzichtelijke steps.Daarnaast biedt het leerwerkboek van TRACK 2-in-1 haalbare differentiatie, remediëring en verrijking. Voor elke step is er in het hoofdstuk een check, die het stukje leerstof gedifferentieerd inoefent. Zo kunnen leerlingen oefenen via een persoonlijk, gedifferentieerd traject. Bovendien geeft het leerwerkboek toegang tot diddit, het online leerplatform voor het secundair onderwijs.

  Het leerwerkboek biedt een heldere structuur en frisse lay-out en werd gevuld met uitdagende opdrachten en actueel bronnenmateriaal.
  Specificaties
  Artikelnummer 595305
  ISBN 978-90-306-9730-5
  Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
  Onderwijstype 1e graad
  Voorraad In voorraad
  Vak Engels
  Merk TRACK / ON TRACK
  Leerjaren Leerjaar 2
  Methode TRACK

  Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?  Did you or your students buy this book?  Where did you buy your book?  Please upload your proof