Terranova 6 Handleiding

Handleiding aardrijkskunde voor het zesde jaar van het GO!

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 64,80 incl. btw
Details
Terranova is een volledige reeks leerboeken en leerwerkboeken aardrijkskunde voor het GO!. Van het eerste tot en met het zesde jaar worden leerkracht en leerling door de leerstof heen geloodst met correct fotomateriaal, sprekende illustraties en zinvolle oefeningen die gericht zijn op het ontwikkelen van inzicht en vaardigheden. Elk leer(werk)boek verschijnt in vier kleuren. In de eerste en de tweede graad brengen we leerwerkboeken, in de derde graad brengen we een ‘cursus’. Inhoudelijk en conceptueel leunt die aan bij een leerboek, maar wel met gebruik van enkele invulmomenten en activerende werkvormen.
Specificaties
Artikelnummer 580745
ISBN 978-90-306-8772-6
Verschijningsvorm Correctiesleutel
Onderwijstype aso - tso - kso
Voorraad In voorraad
Vak Aardrijkskunde
Merk Terranova
Leerjaren Leerjaar 6
Methode Terranova

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof