Taalweb 2 Leerwerkboek (editie 2020)

Nederlands voor het tweede jaar van de B-stroom


Conform de nieuwe eindtermen en leerplannen


> Klik hier en bekijk de inhoudsopgave


> Klik hier en bekijk enkele voorbeeldpagina's

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 32,20 incl. btw
Details
Taalweb bouwt voort op het succes van voorganger Nedweb als referentiewerk Nederlands voor de B-stroom, tweede & derde graad bso, maar legt ook totaal nieuwe accenten. Taalweb 2 bestaat uit een leerwerkboek (met geïntegreerde oefenbundel), waarin remediëring en differentiatie een prominente plek krijgen.

In het thematisch leerwerkschrift van Taalweb 2 komen alle leerplandoelen en vaardigheden aan bod in de basislessen, verspreid over 14 aantrekkelijke thema’s. Daarnaast worden er nog extra keuzelessen aangeboden, zodat leerlingen vaardigheden extra kunnen inoefenen, informatie opzoeken, genietend lezen, spelvormen.

Er is ook een geïntegreerde oefenbundel voorzien met extra remediërings- en verdiepingsoefeningen en extra digitaal oefenmateriaal. Taalweb 2 heeft ook een gerichte aanpak en inoefening van moeilijk te spellen woorden en schooltaalwoorden. Verder kunnen de leerlingen ook aan de slag met handige evaluatiekaders en duidelijke beoordelingsfiches voor de leerkracht.

Taalweb 2 geeft de leerling ook toegang tot het digitaal leerplatform diddit.
Specificaties
Artikelnummer 594001
ISBN 978-90-306-9499-1
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype 1e graad
Voorraad In voorraad
Vak Nederlands
Merk Taalweb
Leerjaren Leerjaar 2
Methode Taalweb

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof