Succesvol digitaliseren 2023

Micha Albertijn - Karolien Van Riel

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 39,75 incl. btw
Details

In de hedendaagse maatschappij zijn digitale initiatieven niet meer weg te denken. Elke organisatie, afdeling en werknemer wordt vroeg of laat geconfronteerd met een nieuwe, digitale aanpak voor taken die vroeger op een andere manier werden gedaan. Dit leidt vaak tot grote opportuniteiten, maar vereist ook een nieuwe set kennis en skills van iedereen die met deze digitale initiatieven te maken krijgt.

Succesvol digitaliseren wil dan ook elke student of (toekomstige) professional, ongeacht de opleiding of achtergrond, de handvaten bieden om met deze digitalisering te kunnen omgaan.

Het boek bestaat uit vijf delen die, afhankelijk van de noden van de student, kunnen samengesteld worden tot een aangepaste leidraad voor het initiëren en uitvoeren van digitale initiatieven. Niet noodzakelijk als projectmanager, wel als teamlid binnen een digitaal project. Enkele online cases met oefeningen per hoofdstuk in verschillende vakgebieden vullen het boek aan.

  • Deel 1 van het boek geeft een grondige inleiding in de fundamenten van projecten initiëren en uitvoeren.
  • Deel 2 gaat dieper in op de noden van organisaties en bedrijven en hoe deze kunnen omgezet worden naar vereisten voor digitale oplossingen.
  • Deel 3 beschrijft het effectief uitvoeren van digitale projecten en de verschillende fases die hierbij aan bod komen.
  • Deel 4 gaat iets dieper in op een aantal topics die binnen digitale projecten cruciaal zijn voor het succes ervan: risicomanagement, teammanagement, inschattingen maken ...
  • Ten slotte worden in deel 5 de verschillende ontwikkelstrategieën besproken, en helpen we de student een overwogen keuze te maken tussen onder andere Agile en Waterfall.
Specificaties
Artikelnummer 600018
ISBN 978-94-641-7367-3
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Management en organisatie
Merk Projectmanagement
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Projectmanagement

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof