Stapstenen - onderzoek stap voor stap

Onderzoeksvaardigheden voor de 2de en 3de graad aso en tso.

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 15,85 incl. btw
Details

Stapstenen speelt in op de specifieke eindtermen rond onderzoeksvaardigheden. Het verwerven van onderzoekscompetenties is voor leerlingen uit de tweede en derde graad van groot belang. Het helpt hen vakoverschrijdende doelen te bereiken en bereidt hen voor op hun toekomst in het hoger onderwijs.

Onderzoekscompetentie kan enkel worden opgebouwd wanneer leerlingen zelfstandig aan de slag gaan. Dit vergt van de leerkracht de nodige planning om leeractiviteiten te organiseren en om de leerling te begeleiden. Elke leerkracht kan dit organiseren in het eigen vak, maar in de meeste gevallen is samenwerking tussen vakken aangewezen. Stapstenen onderzoek stap voor stap maakt dat alle leerkrachten en leerlingen op dezelfde lijn zitten.

Stapstenen onderzoek stap voor stap biedt leerlingen houvast bij het uitvoeren van hun onderzoek. Het leerboek volgt daarbij de OVUR-methode. Het is aangewezen dat leerlingen een dergelijk stappenplan geleidelijk aanleren en dat leerkrachten het steeds verder uitbouwen. Het leerboek helpt leerlingen klaarstomen voor het hoger onderwijs, maar eens student blijft Stapstenen onderzoek stap voor stap nog steeds een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk hulpmiddel. Het is dan ook geschikt om in de eerste bachelor in (wetenschappelijk) onderzoek toe te passen.

Specificaties
Artikelnummer 574500
ISBN 978-90-455-4018-4
Verschijningsvorm Leerboek
Onderwijstype aso - tso - kso
Voorraad In voorraad
Vak Algemene didactiek
Merk Stapstenen
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Stapstenen - onderzoek

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof