Schoolbestellingen die je nu plaatst worden geleverd vanaf 19 augustus 2024.

Stapstenen - onderzoek in de chemie stap voor stap

Naslagwerk voor wetenschappelijke studierichtingen in aso en tso.

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 16,05 incl. btw
Details

Stapstenen onderzoek in de chemie stap voor stap ondersteunt leerlingen in hun groei naar de onderzoekscompetentie natuurwetenschappen. Leerlingen van de tweede en derde graad krijgen toelichting bij de verschillende stappen van een natuurwetenschappelijk onderzoek.

Deze labogids is gelijktijdig een naslagwerk voor leerlingen uit de wetenschappelijke studierichtingen aso en tso bij de onderzoeksopdrachten natuurwetenschappen in het algemeen en bij concrete onderzoeksopdrachten chemie in het bijzonder. Het biedt eveneens ondersteuning aan leerlingen uit niet-wetenschappelijke studierichtingen bij het uitvoeren van experimenten chemie en aan leraren chemie bij de voorbereiding van demoproeven en leerlingenpractica.

Specificaties
Artikelnummer 574578
ISBN 978-90-455-4252-2
Verschijningsvorm Leerboek
Onderwijstype aso - tso - kso
Voorraad In voorraad
Vak Chemie
Merk Stapstenen
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Stapstenen - onderzoek in de chemie

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof