Soft skills. Hard nodig

Gitte Dockx - Tom Goossens

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 33,45 incl. btw
Details

Soft skills. Hard nodig benadert communicatie en management vanuit een originele invalshoek. Dit handboek geeft studenten en professionals niet enkel de nodige vakkennis en vaardigheden mee, maar focust ook op soft skills.

Soft skills, de zachte attitude op de werkvloer. Tegelijk zijn soft skills de kwaliteiten die je het hardste nodig hebt om je werk goed te doen. Deadlines respecteren, jezelf flexibel opstellen, omgaan met feedback en kritiek: het zijn maar een paar voorbeelden van skills die je als werknemer moét bezitten. Dat vindt elke werkgever. Van de kleinste kmo tot de grootste multinational. En in eender welke sector.

Soft skills. Hard nodig behandelt onder meer:

  • schrijven en spreken met effect;
  • informatie verzamelen;
  • management en planning;
  • maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Dit boek leert je om je soft skills aan te pakken en om ze juister in te schatten. Daarmee focust Soft skills. Hard nodig op kwaliteiten die in opleidingen al te lang links bleven liggen. En verkleint het de kloof tussen young professionals en hun toekomstige werkgevers.

Specificaties
Artikelnummer 580030
ISBN 978-90-306-8717-7
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Communicatie
Merk Soft skills. Hard nodig
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Management en communicatie

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof