Opgelet: bestel tijdig voor levering in 2023
Bestellingen die geplaatst worden na 11 december 2023 worden o.w.v. de jaarlijkse inventarisatie pas vanaf 8 januari 2024 uitgeleverd.
Wij danken je voor je begrip en wensen je alvast prettige feestdagen.

Revalidatiepsychologie

Eric Kerckhofs, Christophe Lafosse

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 59,95 incl. btw
Details

Dit boek belicht de talrijke psychologische processen die inherent zijn aan de revalidatie van mensen met een lichamelijke en/of neurocognitieve aandoening.

Een aantal aspecten daarvan behoren tot het werkdomein van de klinisch psycholoog of de neuropsycholoog. Dit boek is vooral bedoeld voor studenten en alle andere hulpverleners in de revalidatiesetting zoals artsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, logopedisten, kinesitherapeuten en maatschappelijk werkers. Als hulpverlener moet je immers de nodige kennis en vaardigheden bezitten om te kunnen omgaan met de psychologische fenomenen die het verloop en de uitkomst van de revalidatie sterk kunnen beïnvloeden.

Het boek omvat zes delen die thematisch samenhangende hoofdstukken groeperen, gaande van revalidatie in biopsychosociaal perspectief, de revalidant als mens, de revalidant en zijn familie, de werkrelatie tussen hulpverlener en revalidant, het revalidatieproces en ten slotte de hulpverlener zelf.

Deze herwerkte editie bevat een nieuw hoofdstuk over placebo- en nocebo-effecten en de rol van aspecifieke en contextuele factoren in de revalidatie. Bovendien zijn er nieuwe onlineoefeningen en casussen beschikbaar.

Specificaties
Artikelnummer 573982
ISBN 978-90-455-6035-9
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak HC
Merk VI586
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Revalidatiepsychologie

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof