Project werkt! Projectmatig werken in de welzijns- en veiligheidssector

Caroline Neckebroeck – Julie Tieberghien


Dit boek verschijnt in augustus 2024. Je kan het boek nu al voorbestellen, dan krijg je het boek in augustus toegestuurd.

Beschikbaarheid: In voorbereiding > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 29,95 incl. btw
Details

Als veiligheidsdeskundige, preventiewerker, buurtwerker, opbouwwerker, gebiedswerker … krijg je vaak te maken met kleine of grote projecten, als projectverantwoordelijke of projectmedewerker, in team of zelfstandig. Maar hoe pak je zo’n project van A tot Z aan?

Met Project werkt! Projectmatig werken in de welzijns- en veiligheidssector krijg je als student hoger onderwijs of (beginnende) professional in de domeinen welzijn en veiligheid voor het eerst een praktische en op maat gemaakte gids waarmee je praktijkvraagstukken projectmatig en succesvol kan aanpakken.

De praktijkgids, die tot stand kwam vanuit interacties met studenten, docenten én het werkveld, leert de projectmatige vaardigheden binnen deze specifieke sector stap voor stap aan en vertrekt hierbij van enkele reële cases en getuigenissen uit de beroepspraktijk.


Een woordje van de auteurs
“Door onze krachten te bundelen en door van elkaars visie en expertise te leren, is onze initiële drive omgezet in de praktijkgids die nu voor u ligt. Het schrijven ervan stelde ons voor de nodige uitdagingen, we moesten groeien in onze competenties en onze expertise verder uitdiepen. Om het in de termen van deze praktijkgids te zeggen: van een initieel idee bewandelden we het pad tot aan het eindproduct. Het was een uitermate inspirerend en bij momenten intens parcours. Maar je weet pas écht hoe het gaat als je het gewoon doet. Dat is ook het motto van deze praktijkgids: doe, ervaar en leer!”
- Julie Tieberghien & Caroline Neckebroeck

Specificaties
Artikelnummer 606239
ISBN 978-94-647-0551-5
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorbereiding
Vak Management en organisatie
Merk Projectmanagement
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Projectmanagement

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof