Praktisch strafprocesrecht 2023

Josee Dreesen - Yves Werbrouck

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 38,00 incl. btw
Details

Praktisch strafprocesrecht bespreekt het wat, hoe en waarom van de strafvordering. Het geeft een helder overzicht van de verschillende fasen in het strafprocesrecht. De praktijkgerichte aanpak geeft de student concrete aanknopingspunten om de theorie optimaal te kunnen verwerken:

  • realistische voorbeelden;
  • addenda over actuele thema’s;
  • concrete documenten uit de praktijk in bijlage.

Deze editie houdt rekening met de wijzigingen sinds januari 2018 zoals onder meer de toevoeging van een vierde bijzondere opsporingsmethode: de burgerinfiltratie, de voorwaarden voor strafbemiddeling en voorafgaande erkenning van schuld of ‘guilty plea’. 

Verder zijn de meest recente aanpassingen opgenomen in verband met de Europese aanklager, verstek en verzet, het strafuitvoeringsonderzoek en de aanpassingen die er gekomen zijn naar aanleiding van het terrorismeproces dat begon in december 2022.

Specificaties
Artikelnummer 602823
ISBN 978-94-641-7776-3
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Recht
Merk Praktisch Recht
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Praktisch strafprocesrecht

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof