Pionier 6T Leerwerkboek

Leerwerkboek voor geschiedenis in het zesde jaar van het tso

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 25,71 incl. btw
Details

Pionier speelt een voortrekkersrol sinds de nieuwe leerplannen. Het is de eerste methode die de leerlingen aan het werk zet met probleemstellingen en via gevarieerd bronnenmateriaal tot inzicht laat komen in de geschiedenis.

De onderzoekscompetenties die de leerlingen vanaf Pionier 1 geleidelijk aan verworven en verfijnd hebben, komen in de derde graad volop tot ontplooiing. Elk hoofdstuk in Pionier 6T is opgebouwd volgens dezelfde structuur: Intro (= oriënteren) - Uitdaging (= voorbereiden) - Research (= uitvoeren) - Outro (= reflecteren). Die OVUR-methode helpt de leerlingen om zelfstandig en planmatig te leren werken en studeren. OVUR verscherpt de onderzoekscompetenties.

Specificaties
Artikelnummer 574391
ISBN 978-90-455-4942-2
Verschijningsvorm Leerboek
Onderwijstype tso
Voorraad In voorraad
Vak Geschiedenis
Merk Pionier
Leerjaren Leerjaar 6
Methode Pionier

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof