Tracking Cracking the pop song code (graad 3)

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 7,80 incl. btw
Details

Trackings zijn handige bundels met extra lesmateriaal voor MVT-richtingen met 3 uur Engels of meer in de derde graad. Deze bundel heeft een focus op de specifieke eindtermen (SET) met o.a. de onderzoekscompetenties (OC).

  • Verpakt in 6 kant-en-klare bundels
  • Elke bundel bevat lesmateriaal voor 10 extra lesuren

Het onderwerp van deze Tracking is muziek, meer bepaald het ontstaan en de evolutie van popmuziek én het analyseren ne begrijpen van muziekteksten.

Het uitgangspunt is de leefwereld van de jongeren die doorspekt is met Engelse muziek, maar hoe verbazingwekkend het ook is hoe weinig jongeren van de teksten begrijpen. Deze Tracking wil de leerlingen de teksten beter laten begrijpen (luistervaardigheden), een diepere analyse van de thema's initiëren en ook de poëtische vaardigheden van de leerlingen worden aangesproken (lees- en literaire vaardigheden).

Daarboven wil deze bundel een kritische houding ontwikkelen bij de leerlingen tegenover de kwaliteit en het commerciële aspect van popmuziek. Zo  worden ze bewust van de rol van popmuziek als een stem van verandering in de samenleving en subculturen.

Deze Tracking is bedoeld voor klassen moderne vreemde talen in de derde graad . Er is een extra onderzoeksopdracht over muziekteksten van popmuziek te vinden via de diddit-licentie van deze Tracking.

Specificaties
Artikelnummer 562218
ISBN 978-90-306-7172-5
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso
Voorraad In voorraad
Vak Engels
Merk TRACK / ON TRACK
Leerjaren Leerjaar 5, Leerjaar 6
Methode ON TRACK

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof