Tracking Science shapes reality (graad 3)

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 7,80 incl. btw
Details

Trackings zijn handige bundels met extra lesmateriaal voor aso-richtingen met 3 uur Engels of meer in de derde graad. Deze bundel heeft een focus op de aansluiting bij het studiedomein wetenschappen.

  • Verpakt in 6 kant-en-klare bundels
  • Elke bundel bevat lesmateriaal voor 10 extra lesuren

In deze Tracking Science shapes reality krijgen de leerlingen een introductie tot de wetenschappelijke wereld. Ze leren hoe ze wetenschappelijke teksten moeten interpreteren, maar leren ook fouten opsporen in pseudowetenschappen. Bovendien leren ze om een kritische blik te werpen op wetenschap en teksten. Natuurlijk leren ze ook hoe ze de resultaten van hun wetenschappelijk onderzoek moeten opschrijven en hoe ze verschillende presentatietechnieken gebruiken om hun resultaten voor te stellen. Door het grbuik van 'word maps' leren ze hoe woordenschat te verrijken op een zeer praktische manier.

Uiteraard is er tijdens de unit ook tijd voor wat ontspanning en volgen we de avonturen van een gestrande astronaut op Mars.

Specificaties
Artikelnummer 562226
ISBN 978-90-306-7176-3
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso
Voorraad In voorraad
Vak Engels
Merk TRACK / ON TRACK
Leerjaren Leerjaar 5, Leerjaar 6
Methode ON TRACK

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof