Tracking Literature research (graad 3)

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 8,15 incl. btw
Details

Trackings zijn handige bundels met extra lesmateriaal voor MVT-richtingen met 3 uur Engels of meer. Deze bundel heeft een focus op de specifieke eindtermen (SET) met o.a. de onderzoekscompetenties (OC).

  • Verpakt in 6 kant-en-klare bundels
  • Elke bundel bevat lesmateriaal voor 10 extra lesuren

Literatuurstudie en onderzoeksvaardigheden vormen de basis van deze Tracking. Leerlingen leren over de functie van literatuur. Ze bestuderen poëzie, ontcijferen dramateksten en opvoeringen en ervaren wat er gebeurt als je een boek verfilmt. In de loop van de lessen leren ze hoe je een literair onderzoek opstelt. elke stap wordt uitgelegd en geoefend met verschillende oefeningen.

Als leerkracht kan je kiezen om met de hele klasgroep te werken of de leerlingen onder te verdelen in kleinere groepen. De extra opdracht die wordt aangeboden via diddit is de ideale mogelijkheid om te differentiëren binnen je klasgroep.

Specificaties
Artikelnummer 562224
ISBN 978-90-306-7175-6
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso
Voorraad In voorraad
Vak Engels
Merk TRACK / ON TRACK
Leerjaren Leerjaar 5, Leerjaar 6
Methode ON TRACK

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof