Tracking Economy rules the world? (graad 3)

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 7,80 incl. btw
Details

Trackings zijn handige bundels met extra lesmateriaal voor aso-richtingen met 3 uur Engels of meer in de derde graad. Deze bundel heeft een focus op de aansluiting bij het studiedomein economie.

  • Verpakt in 6 kant-en-klare bundels
  • Elke bundel bevat lesmateriaal voor 10 extra lesuren

Meer dan ooit bepaalt de economie het welbevinden van de mensen in onze samenleving. In de wereldwijde economie is de voertaal Engels. Daarom kunnen studenten deze twee aspecten combineren met deze Tracking. Leerlingen leren de bedrijvenwereld kennen en ontwikkelen hun eigen vaardigheden, zoals een 'business call' doen of hun eigen 'sales pitch' maken. Ze lezen kritisch discusiëren over economie in hun eigen leven.

De Tracking werkt naar een uitdaging voor de leerlingen om hun eigen bedrijfsconcept te bedenken die ze uitwerken in een promotievideo als finale geïntegreerde taaltaak. De lessen focussen zich op studenten economie om hun kennis van de lessen economie over te brengen naar de lessen Engels.

Specificaties
Artikelnummer 562223
ISBN 978-90-306-7174-9
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso
Voorraad In voorraad
Vak Engels
Merk TRACK / ON TRACK
Leerjaren Leerjaar 5, Leerjaar 6
Methode ON TRACK

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof