Tracking Beyond (Human) Boundaries (graad 3)

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 8,15 incl. btw
Details

Trackings zijn handige bundels met extra lesmateriaal voor aso-richtingen met 3 uur Engels of meer in de derde graad. Deze bundel heeft een focus op de aansluiting bij het studiedomein humane wetenschappen.

  • Verpakt in 6 kant-en-klare bundels
  • Elke bundel bevat lesmateriaal voor 10 extra lesuren


In de Tracking Beyond (Human) Boundaries krijgen de studenten de kans om de verschillende aspecten van humane setenschappen te onderzoeken en leren ze welke invloeden de wereld heeft op jou als persoon. Hoe heeft je opvoeding invloed op je keuzes in je leven? Hoe kunnen je hersenen gemaniplueerd worden? Zijn we vatbaar voor groepsdruk? Wat zijn de grensen van onze communicatie, gebaseerd op onze cultuur? 

Het doel is om de studenten deze aspecten kritisch te laten benaderen en bewust te worden van de gelijkenissen en verschillen. Deze Tracking Beyond (human) bounderies werkt naar een geïntegreerde taaltaak waarbij leerlingen een creatieve presentatie maken van een alternatieve versie van zichtzelf: wat als ze waren opgegroeid in een andere cultuur, met een andere godsdienst, in een ander tijdperk?

De lessen zijn bedoeld voor leerlingen die humane wetenschappen studeren, maar kunnen ook ingezet worden als extra materiaal in andere studierichtingen.

Specificaties
Artikelnummer 562227
ISBN 978-90-306-7177-0
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso
Voorraad In voorraad
Vak Engels
Merk TRACK / ON TRACK
Leerjaren Leerjaar 5, Leerjaar 6
Methode ON TRACK

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof