Tracking London & Jack the Ripper (graad 2)

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 6,35 incl. btw
Details

Trackings zijn handige bundels met extra lesmateriaal voor richtingen met 3 uur Engels of meer. De Tracking London & Jack the Ripper is opgebouwd rond een literair thema en neemt ongeveer 12 lesuren in beslag.

  • Verpakt in 4 kant-en-klare bundels
  • Voorbereiding onderzoekscompetenties 3e graad

In deze Tracking lopen 2 verschillende rode draden: 

1. Een literair thema: the Young Adult (YA) novel The Name of the Star by Maureen Johnson. Leerlingen lezen geselecteerde delen uit het boek en speculeren wat er in het volledige boek zou gebeuren. Het is niet nodig dat de leelringen het volledige boek lezen om de extracten in de Tracking te begrijpen.

2. Een sociaal-cultureel thema: de leerlingen krijgen veel informatie over Londen, de taal (Cockney), de London Underground (Tube), Londen in het Victoriaanse tijdperk en het mythische verhaal van Jack the Ripper. Met de Tracking kunnen leerlingen makkelijk in gedifferentieerde groepen werken. Ook het toevoegen van een competitef element wakkert het enthousiasme van de leelringen aan.

Deze Tracking is de ideale voorbereiding voor een bezoek aan Londen. Bovendien ontdekken leerlingen dat het lezen van een authentiek Engels boek vaak niet zo moeilijk is als ze denken.

Specificaties
Artikelnummer 562211
ISBN 978-90-306-7166-4
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso
Voorraad In voorraad
Vak Engels
Merk TRACK / ON TRACK
Leerjaren Leerjaar 3, Leerjaar 4
Methode ON TRACK

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?