Opgelet: bestel tijdig voor levering in 2023
Bestellingen die geplaatst worden na 11 december 2023 worden o.w.v. de jaarlijkse inventarisatie pas vanaf 8 januari 2024 uitgeleverd.
Wij danken je voor je begrip en wensen je alvast prettige feestdagen.

Tracking Flying high (graad 2)

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 7,00 incl. btw
Details

Trackings zijn handige bundels met extra lesmateriaal voor richtingen met 3 uur Engels of meer. De Tracking Flying high is opgebouwd rond een praktisch thema en neemt ongeveer 12 lesuren in beslag.

  • Verpakt in 4 kant-en-klare bundels
  • Voorbereiding onderzoekscompetenties 3e graad

In deze Tracking Flying high leren de leerlingen de verschillende stappen om een reis te plannen. Ze worden geïntroduceerd tot de verschillende soorten woordenlijsten (visueel en verklarend) om het verschil te leren tussen de verschillende delen van de spraak. 

In het eindproject van deze Tracking leren ze een reis te plannen naar een mysterieuze locatie met een vast budget. Alle groepsleden hebben verschillende expert-rollen en moeten naar andere specifieke informatie zoeken. Samen maken ze belangrijke beslissingen over hun reis en presenteren dit ook voor de klas. Deze vaardigheden zijn de eerste stappen naar onderzoekscompetenties.

Specificaties
Artikelnummer 562212
ISBN 978-90-306-7165-7
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso
Voorraad In voorraad
Vak Engels
Merk TRACK / ON TRACK
Leerjaren Leerjaar 3, Leerjaar 4
Methode ON TRACK

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof