Tracking Pow Wow Bazinga (graad 2)

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 7,00 incl. btw
Details

Trackings zijn handige bundels met extra lesmateriaal voor richtingen met 3 uur Engels of meer. De Tracking Pow Wow Bazinga is opgebouwd rond een literair thema en neemt ongeveer 12 lesuren in beslag.

  • Verpakt in 4 kant-en-klare bundels
  • Voorbereiding onderzoekscompetenties 3e graad

Superhelden en slechteriken zijn heel populair en deze fantastische figuren spreken zowel jong als oud aan. In deze Tracking Pow Wow Bazinga discussiëren de leerlingen over wat precies een (super)held maakt. Heb je superkrachten nodig of kunnen jij en ik ook een superheld worden? De studenten leren ook over de verschillende stadia van Hero’s Journey or Monomyth en om het patroon te koppelen met hun favoriete boek of film.

Hoe zien typische superhelden en antihelden eruit? En hoe zit het met hun gadgets en schuilplaatsen? In het eindproject van deze Tracking gaan de leerlingen creatief aan de slag en bedenken ze hun eigen superheld of slechterik om hem/haar vervolgens tot leven te brengen in een kort stripverhaal.

Specificaties
Artikelnummer 562213
ISBN 978-90-306-7167-1
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso
Voorraad In voorraad
Vak Engels
Merk TRACK / ON TRACK
Leerjaren Leerjaar 3, Leerjaar 4
Methode ON TRACK

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?