Tracking Common Census (graad 2)

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 7,30 incl. btw
Details

Trackings zijn handige bundels met extra lesmateriaal voor richtingen met 3 uur Engels of meer. De Tracking Common Census is opgebouwd rond een praktisch thema en neemt ongeveer 12 lesuren in beslag.

  • Verpakt in 4 kant-en-klare bundels
  • Voorbereiding onderzoekscompetenties 3e graad

In deze Tracking leren studenten hoe ze een goed onderzoek moeten opstellen. De essentiële onderdelen om een enquête op te stellen worden aangeboden via een grootschalige Amerikaanse studie over mediagebruik bij tieners en twintigers. Het resultaat van dit onderzoek wordt gepresenteerd via statistieken, artikelen en nieuwsberichten die je verder kan bespreken in de klas.

Leerlingen leren  in deze Tracking Common Census hoe ze hun onderzoeksthema kunnen bepalen, een coherente vragenlijst kunnen opstellen, hoe ze de resultaten moeten analyseren en presenteren. Dit is een uitstekende voorbereiding op het ontwikkelen van de vaardigheden en strategieën die nodig zijn in de derde graad van het secundair onderwijs.

Specificaties
Artikelnummer 562214
ISBN 978-90-306-7168-8
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso
Voorraad In voorraad
Vak Engels
Merk TRACK / ON TRACK
Leerjaren Leerjaar 3, Leerjaar 4
Methode ON TRACK

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof