Oefentherapie bij rugaandoeningen

Lieven Danneels - Bart Vanthillo

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 52,80 incl. btw
Details

Oefentherapie bij rugaandoeningen biedt de kinesitherapeut een literatuuroverzicht van de behandeling van rugpijn en een praktische leidraad.

  • In het eerste deel worden een aantal begrippen uitgewerkt. De auteurs bespreken lumbopelvische stabiliteit en gaan in op alle mogelijke articulaire, myogene, neurogene, psychosociale disfuncties en motorischecontroledisfuncties. Aan de hand daarvan wordt een klinisch redeneermodel opgesteld waarmee de kinesitherapeut een individueel oefenprogramma kan opstellen.
  • In het tweede deel wordt stap voor stap een algemeen revalidatieschema uitgewerkt dat als leidraad kan dienen bij zowel preventieve als therapeutische interventies.
  • In het laatste deel beschrijven de auteurs specifieke toepassingen waarin de behandeling van een aantal casussen gedetailleerd wordt besproken. Meer dan 120 foto’s illustreren de oefeningen voor een duidelijker begrip.
Specificaties
Artikelnummer 573976
ISBN 978-90-341-9968-3
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak HC
Merk VI586
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Oefentherapie bij rugaandoeningen

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof