Mens en organisatie 2022

Dries Berings - Styn Grieten - Trui Steen

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 46,19 incl. btw
Details

Met Mens en organisatie schreven de auteurs een inleidend werk dat de lezer in staat stelt kennis te maken met diverse denkbeelden over mens en organisatie.

De spanning tussen mens en organisatie is een thema dat elke medewerker, elke manager, elke toekomstige werknemer aangaat. Het zoeken naar passende antwoorden op die spanningen houdt zowel de ‘reflective practitioner’ als de wetenschapper bezig. Dat wetenschappers en docenten daarvoor kant-en-klare recepten kunnen bedenken is een illusie die al lang achterhaald is. Kennismaken met diverse denkbeelden, perspectieven, analyses, kritieken, onderzoeksresultaten en praktijkvoorbeelden kan wel bijdragen tot een rijkere kijk op en een kwaliteitsvollere dialoog over mens en organisatie. Dit boek wil daartoe een bijdrage leveren.

Een historische invalshoek wordt gecombineerd met een thematische aanpak. Er komen drie niveaus aan bod: het individu, de groep en de organisatie.

Specificaties
Artikelnummer 599994
ISBN 978-94-641-7344-4
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Management en organisatie
Merk Mens en organisatie
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Mens en organisatie

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof