MacroScoop 4 (editie 2022) Leerwerkboek (2u)


  • Natuurwetenschappen voor de dubbele finaliteit in graad 2 met 3 graadsuren

  • Editie 2022

  • Leerwerkboek voor richtingen met 2 uur in jaar 4

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 26,65 incl. btw
Details

MacroScoop is de opvolger van Elementair en Natuurwetenschappen-T en bouwt verder op de leerlijn van MacroScoop in de A-stroom. De reeks zet sterk in op onderzoekend leren, vanuit een herkenbare invalshoek voor de leerling. Er is een duidelijke structuur met doelgerichte werkvormen. Dit wordt ondersteund door een uitgebreid aanbod aan (visueel) materiaal zoals labovideo’s, afbeeldingen, adaptieve online oefeningen …

Om de leerlingen extra te ondersteunen in hun leerproces biedt MacroScoop je woordenlijsten, differentiatiemateriaal, een duidelijke leerlijn in het zelfstandig leerstof verwerken … Bovendien biedt MacroScoop een volwaardige oplossing om tegemoet te komen aan de STEM-doelen.

Specificaties
Artikelnummer 600393
ISBN 978-94-641-7459-5
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype D/A
Voorraad In voorraad
Vak Natuurwetenschappen
Merk MacroScoop
Leerjaren Leerjaar 4
Methode MacroScoop

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof