Basisboek oncologie voor verpleegkundigen 2021

Vereniging voor Verpleegkundigen Radiotherapie en Oncologie (VVRO)

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 39,10 incl. btw
Details

Basisboek oncologie voor verpleegkundigen licht toe hoe kanker ontstaat, hoe de diagnose wordt gesteld en welke behandelingen mogelijk zijn. Zo leren verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers de dagelijkse werking van de oncologische zorg kennen.

De auteurs geven uitvoerige evidence-based informatie over mogelijke neveneffecten en hoe ze te voorkomen of behandelen. Daarnaast focussen ze op onderwerpen die tot de standaardpraktijk behoren in de behandeling van en de omgang met kankerpatiënten. Ook de meest recente ontwikkelingen die stilaan ingang vinden in de dagelijkse praktijk komen aan bod.

De laatste jaren is de opvatting gegroeid dat de multidisciplinaire benadering van de kankerpatiënt essentieel is voor een optimale behandeling. Vandaar de aandacht voor preventie, screening, de diagnostische fase, de verschillende behandelingen en hun nevenwerkingen, de revalidatiefases, voeding, klinische studies, complementaire geneeskunde en de palliatieve fase. In deze editie besteden de auteurs extra aandacht aan de laatste stand van zaken rond immunotherapie.

Specificaties
Artikelnummer 597193
ISBN 978-90-306-9891-3
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak HC
Merk VI585
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Basisboek oncologie voor verpleegkundigen

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof