In september hebben wij de eerste hoofdstukken van onze leermiddelen gratis digitaal ter beschikking gesteld aan alle scholen die, omwille van de uitleverproblemen bij de schoolboekendistributeur Cloudwise, bij de schoolstart nog niet over hun papieren leermiddelen beschikten.


Indien u uw leermiddelen via Cloudwise nog steeds niet ontvangen hebt en nog geen contact hebt gehad met een medewerker van VAN IN, gelieve ons te contacteren via mailbasisonderwijs@vanin.be voor een oplossing op maat van uw school.

Hosanna - Bijbelverhalen bij Tuin van Heden.nu

Meer dan 150 prachtig geïllustreerde bijbelverhalen bij Tuin van Heden.nu.

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 33,50 Incl. BTW
Details
Alle Bijbelverhalen van Kolet Janssen uit Tuin van Heden.nu, gebundeld in een klasbijbel en aangevuld met nog meer verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. Alles samen meer dan 150 verhalen, prachtig geïllustreerd door Roel Ottow.
Specificaties
Artikelnummer 555958
ISBN 978-90-306-6784-1
Verschijningsvorm Referentieboek
Onderwijstype Lager onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Godsdienst
Merk Tuin van heden
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Bijbel