High Five 2 Student's book (Basic)

Motiverende reeks Engels voor de derde graad van het bso.

Beschikbaarheid: Beperkt leverbaar > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 26,85 incl. btw
Details

High Five is een complete reeks Engels voor het bso. Een motiverende aanpak staat voorop in de vijftien korte, gevarieerde units. High Five heeft een heldere structuur en schenkt ruime aandacht aan leren leren. Met deze basisversie 'Student's book - basic' raken je leerlingen in korte tijd een heel eind op weg. je mag rekenen op enthousiaste reacties van je leerlingen, want met High Five kun je al snel heel wat en is Engels meer dan ooit cool.

Er wordt de nodige aandacht besteed aan leerprocessen, alsook de spontane verwerking van leerstrategieën. De lessen zijn gericht op functioneel taalgebruik en hanteren een eenvoudige en heldere instructietaal. Het boek is overzichtelijk opgebouwd en heeft een motiverende lesaanpak.

Specificaties
Artikelnummer 539706
ISBN 978-90-306-6076-7
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype bso
Voorraad Beperkt leverbaar
Vak Engels
Merk High Five
Leerjaren Leerjaar 5, Leerjaar 6
Methode High Five

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof