GeoNatura 5 Handleiding

Geïntegreerd leerplan aardrijkskunde en natuurwetenschappen

Beschikbaarheid: Beperkt leverbaar > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

 • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
 • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
 • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
 • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 50,15 incl. btw
Details
Naar aanleiding van de nieuwe eindtermen voor aardrijkskunde en natuurwetenschappen in de derde graad van het tso en kso brengen we een methode volledig op maat van het geïntegreerd leerplan aardrijkskunde-natuurwetenschappen voor het katholiek onderwijs. Richtingen die vroeger geen natuurwetenschappen hadden, kunnen nu aan de slag met GeoNatura, onze nieuwe methode die volledig is geschreven op maat van het geïntegreerd leerplan aardrijkskunde-natuurwetenschappen! Een hele uitdaging, maar met het ervaren auteursteam van vakdidactici aardrijkskunde en biologie bundelen we in GeoNatura onze expertise, zodat leerkracht en leerling feilloos aan de slag kunnen. Met Geonatura hoeft u zich geen zorgen te maken over de nieuwe leerinhouden biologie.

 • Ontdek hoe je werkt met GeoNatura
 • Specificaties
  Artikelnummer 573891
  ISBN 978-90-455-6231-5
  Verschijningsvorm Correctiesleutel
  Onderwijstype tso - kso
  Voorraad Beperkt leverbaar
  Vak Aardrijkskunde-Natuurwetenschappen
  Merk GeoNatura
  Leerjaren Leerjaar 5
  Methode GeoNatura

  Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?  Did you or your students buy this book?  Where did you buy your book?  Please upload your proof