Geogenie/Geonatura tso/kso 6 Handleiding

Geïntegreerd leerplan aardrijkskunde en natuurwetenschappen.

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 27,00 incl. btw
Details
Naar aanleiding van de nieuwe eindtermen voor aardrijkskunde en natuurwetenschappen in de derde graad van het tso en kso brengen we een reeks volledig op maat van het geïntegreerd leerplan aardrijkskunde-natuurwetenschappen voor het katholiek onderwijs.

Richtingen die vroeger geen natuurwetenschappen hadden, kunnen aan de slag met GeoNatura, onze nieuwe methode die volledig is geschreven op maat van het geïntegreerd leerplan aardrijkskunde-natuurwetenschappen!

Een hele uitdaging, maar met het ervaren auteursteam van vakdidactici aardrijkskunde en biologie bundelen we in GeoNatura onze expertise, zodat leerkracht en leerling feilloos aan de slag kunnen. Met GeoNatura hoef je je geen zorgen te maken over de nieuwe leerinhouden biologie.
Specificaties
Artikelnummer 580742
ISBN 978-90-306-8769-6
Verschijningsvorm Correctiesleutel
Onderwijstype tso - kso
Voorraad In voorraad
Vak Aardrijkskunde
Merk Geogenie
Leerjaren Leerjaar 6
Methode Geogenie

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof