Financieel-economische oefeningen met Excel 2021

Serge Halsberghe - Eddy Van den Broeck

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 19,95 incl. btw
Details

Financieel-economische oefeningen met Excel bevat interessante gevalstudies die telkens een specifiek financieel-economisch vraagstuk behandelen.

De belangrijkste krachtlijnen:

  • gevalstudies uit de financiële wereld, waaronder een aantal boekhoudkundige;
  • zowel korte als uitgebreide studies;
  • stapsgewijze uitwerking met aandacht voor voortgang volgens eigen inzichten in de benodigde Excel-tools.

De auteurs geven de Excel-tools aan die het meest geschikt zijn om de nodige berekeningen te maken, gegevens te schikken, analyses te maken, visuele voorstellingen te genereren ... Het aanreiken van tips om gaandeweg zelfstandig te evolueren in het continue Excel-leerproces is nieuw.

Dit is dus geen handleiding voor MS Excel, wel een praktijkboek dat bruikbare tools aanreikt om concrete bedrijfsproblemen op te lossen.

De auteurs kiezen resoluut voor een oplossingsgerichte werkwijze. Daarom vindt u het eindresultaat van de gevalstudies ook in het boek, samen met een stapsgewijze bespreking met tips van de meest optimale oplossingsmethode. Het boek is ook zeer geschikt als zelfstudiemateriaal.

Kenmerkend voor dit boek is de vakoverschrijdende aanpak, waarbij zowel de informatica-invalshoek als het financieel-economische aspect primeren.

Specificaties
Artikelnummer 595440
ISBN 978-90-306-9755-8
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Informatica
Merk Fin.-econ. oefeningen Excel
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Financieel-economische oefeningen met Excel

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof