Dagboek voor de Zorgcoördinator 2024-2025

Bestelde jij vorig jaar al een dagboek voor directie, administratief medewerker en/of zorgcoördinator met een schoolaccount? Dan gebeurt jouw bestelling dit jaar automatisch opnieuw. Je hoeft dit dus niet opnieuw te bestellen. Wil je dit jaar andere dagboeken of aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantendienst.

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 59,00 incl. btw
Details

Het Dagboek van de zorgcoördinator bestaat sinds enkele jaren en wordt ondertussen door bijna alle zorgcoördinatoren gebruikt. Het dagboek bevat een planninggedeelte, een dagboekgedeelte en een informatiegedeelte met een zorgvuldige selectie van wat u echt moet weten.

Inclusief digitale ondersteuning

Het digitale luik bestaat uit twee delen:

E-dagboek: het informatieve gedeelte digitaal
Het volledige informatieve gedeelte van uw gedrukte dagboek kunt u in het e-dagboek digitaal consulteren. Dat biedt heel wat voordelen:

  • via trefwoorden hebt u onmiddellijk de juiste paragraaf opgezocht;
  • via een aanklikbare link kunt u onmiddellijk de volledige wettekst oproepen;
  • in geval van belangrijke wijzigingen kunt u snel over een aangepaste tekst beschikken;
  • bruikbaar op tablet en computer zodat u snel en mobiel het informatieve gedeelte van uw dagboek digitaal kunt raadplegen.

Dagboektips: uw digitale agenda afgestemd op uw dagboek
Werkt u met een digitale agenda, dan is het mogelijk om die te linken aan uw gedrukte dagboek. Door eenmalig een bestandje te importeren, krijgt u elke week in uw digitale agenda automatisch een interessante tip in verband met school- en personeelsorganisatie. Met één klik kunt u onmiddellijk de meest actuele versie van bijbehorende tekst uit het dagboek online consulteren.

Specificaties
Artikelnummer 430026
ISBN 978-11-100-0942-8
Verschijningsvorm Agenda
Onderwijstype Lager onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Schooladministratie
Merk Dagboeken
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Dagboeken

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof