Schoolbestellingen die je nu plaatst worden geleverd vanaf 19 augustus 2024. Particuliere bestellingen worden geswoon geleverd doorheen de zomer.

Computerwijs Access 2016 - Handleiding

Handleiding gegevensbeheer (Access) voor de tweede graad informatica

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 22,75 incl. btw
Details

Met het oog op een degelijke ICT-toekomst in de derde graad en het hoger onderwijs gaat Computerwijs voluit voor het gestructureerd aanbrengen en inzichtelijk, geïntegreerd en functioneel trainen van basisvaardigheden ICT. Computerwijs is een dynamische reeks die voortdurend aangepast wordt aan de nieuwste evoluties en inzichten in ICT. Alle boeken zijn daarom beschikbaar voor verschillende versies van het besturingssysteem Windows en het softwarepakket Office.

Specificaties
Artikelnummer 573658
ISBN 978-90-455-5908-7
Verschijningsvorm Correctiesleutel
Onderwijstype aso - tso - kso
Voorraad In voorraad
Vak Informatica
Merk Computerwijs
Leerjaren Leerjaar 3, Leerjaar 4
Methode Computerwijs

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof