Communicatieskills voor het professionele leven

Pauline Mahieu - David Swartenbroekx - Karine Smets

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 36,20 incl. btw
Details

Een mailtje sturen, een telefoontje plegen, een vergadering bijwonen (live of online), of zelfs een gewoon een babbel met de collega aan de koffiemachine … communiceren doen we allemaal en constant, al dan niet bewust. Maar hoe word je nu een goede communicator, hoe verwerf je alle skills om je als een echte professional op het werk te gedragen?

In Communicatieskills voor het professionele leven zijn het de auteurs die je stap voor stap vertellen hoe je dat aanpakt. Ze beginnen bij de basis en bouwen zo verder: van ‘wat is communicatie?’, over ‘wat is professionele communicatie?’, tot dé vraag die de spil van het handboek vormt: ‘wat is goede professionele communicatie?’.

Goede professionele communicatie, die blijkt gestoeld op drie grote pijlers:

  • een mindset van overvloed;
  • erkenning van je communicatiepartner;
  • duidelijkheid.

Met deze drie principes op zak kan jij je soft skills naar een professioneel niveau tillen. De auteurs helpen je daarbij verder op weg door dit toe te passen in verschillende concrete communicatievormen en praktische communicatietechnieken.

Specificaties
Artikelnummer 599986
ISBN 978-94-641-7337-6
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Communicatie
Merk Gids voor professionele communicatie
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Gids voor Professionele communicatie

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof