Cadans 1 Leerwerkschrift

Onderbouwde lessen muzikale opvoeding voor het eerste jaar in de A-stroom.

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 28,10 incl. btw
Details

Cadans is in enkele jaren uitgegroeid tot een van de meest gebruikte muziekreeksen in het secundair onderwijs. Met Cadans geef je muziekles onder het motto 'inspireer, beleef en componeer je eigen les'. Creatief musiceren ten top dus. De reeks zit boordevol geluidsfragmenten en leuke extra's. Actief en creatief aan de slag in de les muziek? Cadans blijft hoe dan ook toonaangevend.

De muziekbeleving is de basis voor elke les van Cadans 1: creatief musiceren, luisteren, kijken en verwoorden. Het leerwerkboek zit vol doe-opdrachten om individueel of in groep te doen en op verschillende niveaus. Je leerlingen leren alle muziekgenres kennen : klassiek, pop, rock, rap, folk, experimentele muziek ... Er is ook extra aandacht voor 'leren leren' .

Elk thema bestaat uit 7 bouwstenen: Intro, Zingen!, Kijk en luister, Orkest met klasse!, Speakers' Corner, Creatief, Oefen en repeteer. Selecteer bepaalde lesonderdelen volgens je eigen smaak en die van je leerlingen. Ontdek bovendien ook de originele aanzetten tot vakoverstijgend werken.

Specificaties
Artikelnummer 510924
ISBN 978-90-306-5082-9
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso - tso
Voorraad In voorraad
Vak Muziek
Merk Cadans (Live)
Leerjaren Leerjaar 1
Methode Cadans

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof