BIOgenie+ 2 Leerwerkboek (editie 2020)

Natuurwetenschappen voor het eerste jaar van de A-stroom


Volgens de nieuwe nieuwe leerplannen

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 27,90 incl. btw
Details
BIOgenie+ 2 is een compleet en uitdagend leerwerkboek natuurwetenschappen voor het tweede jaar van de A-stroom van het Katholiek Onderwijs. Het leerwerkboek is rijkelijk geïllustreerd met kleurrijke, recente foto’s en tekeningen die de leerstof verduidelijken en het inzicht in de materie aanscherpen. Leerlingen leren onderzoeksvaardigheden en worden stap voor stap naar zelfstandig onderzoek geleid.

Het leerwerkboek van BIOgenie+ 2 werd in het kader van de onderwijshervorming herwerkt. Aan het didactische concept werd niet geraakt. We zorgen ervoor dat de uitgave voldoet aan de basis- en verdiepingsdoelstellingen van het leerplan (conceptuele doelen). Daarnaast voorzien we op het online leerplatform diddit een extra aanbod.

Overzicht nieuwigheden

Leerwerkboek
* Er zijn inhouden verdwenen uit het leerwerkboek. Die worden ter beschikking gesteld op het diddit-lesmateriaal.
* Er is een herorganisatie van inhouden.
* Er zijn ook nieuwe inhouden toegevoegd.
* In het nieuwe leerwerkboek blijft een (aangepast) verdiepend/verbredend aanbod bestaan.
* Het aanbod van ‘Aan de slag’ blijft, maar wordt geactualiseerd met onder andere experimenten rond composteren en wateronderzoek.
* Het leerboek en werkboek worden niet aangepast naar de nieuwe leerplannen. Een gebruiker van het leerboek en werkboek heeft toegang via diddit tot het lesmateriaal van het leerwerkboek.

diddit
* Er is een herwerkt aanbod van online oefeningen, aangepast aan de nieuwe structuur en de nieuwe inhouden.
* In het leerplan zijn een heel aantal procedurele doelen rond de wetenschappelijke methode geformuleerd. Om die te bereiken op een haalbare manier, voorzien we online werkblaadjes bij experimenten uit het leerwerkboek.
* In het leerplan zijn ook doelen opgenomen rond de interactie tussen mens, natuur, ruimte en techniek, kortweg de ‘STEM’-doelen. Op diddit voorzien we een pakket aan STEM-opdrachten, met vraagstukken op maat van de doelgroep.
Specificaties
Artikelnummer 594898
ISBN 978-90-306-9704-6
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype 1e graad
Voorraad In voorraad
Vak Natuurwetenschappen
Merk BIOgenie+
Leerjaren Leerjaar 2
Methode BIOgenie+

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof