Opgelet: bestel tijdig voor levering in 2023
Bestellingen die geplaatst worden na 11 december 2023 worden o.w.v. de jaarlijkse inventarisatie pas vanaf 8 januari 2024 uitgeleverd.
Wij danken je voor je begrip en wensen je alvast prettige feestdagen.

Beleid, organisatie en kwaliteit in de gezondheidszorg 2017

Leentje De Bleser (ed.) - Karolien Baldewijns (ed.) - Wouter Decock - Sabine Huybrecht - Marc Mertens

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 33,90 incl. btw
Details

Door een heleboel maatschappelijke wijzigingen wordt de organisatie van de gezondheidszorg steeds ingewikkelder. Studenten die in dat complexe werkveld zullen terechtkomen vinden een houvast in Beleid, organisatie en kwaliteit in de gezondheidszorg.

Naast een ruim beeld van de gezondheidszorg en het breder maatschappelijk kader, schetst het boek ook de gevolgen van de zesde staatshervorming voor de sector. De focus ligt daarbij op de positie van de zorgvrager, de service van de zorgprovider en de patiëntveiligheid. Ook de financiering van de gezondheidszorg en het belang van een goede teamwerking krijgen ruim aandacht. Verpleegkundigen maken immers vaak deel uit van een multidisciplinair team. Inzicht in de groepsprocessen kan helpen om ze beter te begrijpen en zelf te managen.

De vele praktijkvoorbeelden maken van Beleid, organisatie en kwaliteit in de gezondheidszorg een praktisch handboek voor iedereen die meer wil weten over hoe de gezondheidszorg in Vlaanderen gestructureerd is.

Deze herwerkte editie behandelt ook de Gecoördineerde wet betreffende de uitoefening van de gezondheidszorgberoepen (WVG).

Extra onlinemateriaal

  • de geschiedenis van de sociale zekerheid
  • verklarende woordenlijst
  • nuttige links
Specificaties
Artikelnummer 573953
ISBN 978-90-455-6017-5
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak HC
Merk VI587
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Beleid, organisatie en kwaliteit in de gezondheidszorg

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof