Bedrijfsprocessen de baas - Praktijkgids ERP in Odoo

Hans van der Hoeven - Jonathan Arts

Beschikbaarheid: In voorbereiding > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 34,99 incl. btw
Details

Om manueel werk tot een minimum te herleiden, werken ondernemingen steeds vaker met geavanceerde geïntegreerde bedrijfsprocessen. Dankzij ERP-systemen (kort voor Enterprise Resource Planning) komen alle registraties in een bedrijf in één enkele database terecht. Medewerkers uit verschillende afdelingen (denk maar aan de afdelingen inkoop, verkoop, voorraadbeheer, boekhouding, productie …) beschikken zo te allen tijde over dezelfde gegevens én in dezelfde vorm. Op die manier hoeven ze geen dubbel werk te leveren.

Odoo is een veelgebruikt ERP-systeem. In het handboek Bedrijfsprocessen de baas. Praktijkgids ERP in Odoo leren studenten hoger onderwijs en (beginnende) professionals werken met Odoo aan de hand van heel concrete opdrachten. Je ervaart stap voor stap hoe een ERP-systeem werkt en wat je er zoal mee kunt doen: verkoop- en aankooptransacties invoeren, voorraden beheren, een webshop bouwen, een btw-aangifte samenstellen, met projecten werken, productieorders aanmaken, enzovoort. Bij het handboek is een gratis database beschikbaar, die de lezer eenvoudig kan activeren en gebruiken.

Bedrijfsprocessen de baas. Praktijkgids ERP in Odoo is een hands-on leermethode die perfect aansluit bij de huidige beroepspraktijk: het boek is uniek door de procesgeoriënteerde aanpak. Het is ook uitermate geschikt voor zelfstudie. De lezers kunnen zonder veel begeleiding zelf aan de slag en gaan van eenvoudige naar meer ingewikkelde opdrachten. Het boek is bovendien modulair van opzet: de verschillende delen kunnen door elkaar en los van elkaar worden gebruikt.

Specificaties
Artikelnummer 607195
ISBN 978-94-647-0739-7
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorbereiding
Vak Management en organisatie
Merk VI677
Leerjaren Niet van toepassing
Methode DBBPDB

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof