In september hebben wij de eerste hoofdstukken van onze leermiddelen gratis digitaal ter beschikking gesteld aan alle scholen die, omwille van de uitleverproblemen bij de schoolboekendistributeur Cloudwise, bij de schoolstart nog niet over hun papieren leermiddelen beschikten.


Indien u uw leermiddelen via Cloudwise nog steeds niet ontvangen hebt en nog geen contact hebt gehad met een medewerker van VAN IN, gelieve ons te contacteren via mailbasisonderwijs@vanin.be voor een oplossing op maat van uw school.

Reken Maar! 1-6 - groeiboek

Groeiboekje voor de leerlingen - leerjaar 1 tot 6

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 5,25 Incl. BTW
Details
De methode voor wiskunde Reken Maar! heeft een uitgebreid materialenaanbod voor zorg op alle niveaus, met een zeer duidelijke structuur en haalbare timing, sterke digitale ondersteuning en aandacht voor persoonsgebonden ontwikkeling
Specificaties
Artikelnummer 569929
ISBN 978-90-306-8290-5
Verschijningsvorm Leerboek
Onderwijstype Lager onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Wiskunde
Merk Reken Maar
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Reken Maar!