Bank en beurs binnenstebuiten 2024

Karin Bellon - Kurt Kegels

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 40,60 incl. btw
Details

Bank en beurs binnenstebuiten is een up-to-date standaardwerk over de boeiende bank- en beurswereld voor het hoger onderwijs. Het boek zal ook iedereen die professioneel begaan is met deze materie beslist aanspreken. Daarnaast is het ook geschikt als zelfstudiemateriaal of als naslagwerk voor al wie belangstelling heeft voor het studiedomein van de financiële economie.

Bank en beurs binnenstebuiten is onderverdeeld in 4 grote delen en behandelt systematisch brandend actuele thema’s:

  • Deel 1 bespreekt het wetgevende en institutionele kader: de belangrijkste spelers op de markt en het regulerende kader. Daarbij gaat veel aandacht uit naar actuele ontwikkelingen in de bankensector en recente gevolgen van de kredietcrisis in 2008 en de overheidsschuldencrisis in 2011.
  • Deel 2 behandelt de belangrijkste betalingstechnieken, spaarformules en kredietvormen voor particulieren en ondernemingen.
  • Deel 3 focust op de beleggingsinstrumenten: obligaties, aandelen en beleggingsfondsen. Duurzame beleggingsproducten komen in dit boek ook uitgebreid aan bod.
  • Deel 4 heeft als voorwerp de werking van de beurs en de relevantie en evolutie van internationale beurs-indexen.

De inhoudstafel is zo opgevat dat de lezer een selectie kan maken in functie van zijn voorkennis en specialisatie. Sommige hoofdstukken kunnen zowel op een inleidend als op een meer gevorderd niveau worden verwerkt. Om de stof extra inzichtelijk te maken, kan de lezer online extra materiaal zoals oefeningen en actuele artikels raadplegen.

Specificaties
Artikelnummer 605422
ISBN 978-94-647-0446-4
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Economie
Merk Bank en beurs binnenstebuiten
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Bank en beurs binnenstebuiten

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?



Did you or your students buy this book?



Where did you buy your book?



Please upload your proof