Algemene menselijke anatomie en fysiologie

Dr. Ancy Leroy

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 32,80 incl. btw
Details

Algemene menselijke anatomie en fysiologie vormt een grondige basis voor de kernvakken in medische opleidingen voor professionele bachelors. Aan de hand van talrijke bronnen en een weelde aan beeldmateriaal maakt de student kennis met de menselijke anatomie en fysiologie.

Deze uitgave integreert theorie en opdrachten, met een juiste focus binnen de brede context van anatomie en fysiologie. Een heldere structuur en duidelijk taalgebruik maken het handboek nog meer gebruiksvriendelijk.

In dit vernieuwende werkboek vullen de studenten het lesmateriaal aan met hun eigen tekst en tekeningen. Algemene anatomie en fysiologie levert geen hapklare brokken theorie, maar nodigt de docent uit om samen met de studenten een verhaal op te bouwen aan de hand van modeltekeningen. Een student die een fysiologisch mechanisme zelf tekent, begrijpt de leerstof beter.

Specificaties
Artikelnummer 601564
ISBN 978-94-641-7712-1
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak HC
Merk Health Care
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Health Care

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof