Veranderende denkbeelden in de psychotherapie

Hilde Vleugels - Bruno Van den Bosch

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 35,70 incl. btw
Details

Veranderende denkbeelden in de psychotherapie verbindt de verworvenheden van de moderne tijd met nieuwe denkbeelden. Het boek richt zich tot psychotherapeuten en al wie belangstelling heeft voor een nieuwe visie op mens en natuur. De razendsnelle evolutie van die visie heeft gevolgen voor de geestelijke gezondheidszorg die nog niet volledig geassimileerd zijn. Toch tekenen zich duidelijke contouren af in de therapeutische theorie en praktijk. De auteurs brengen enkele van die nieuwe krijtlijnen onder de aandacht.

Sinds 1989 zoekt en vindt een nieuwe en eigentijdse psychotherapeutische methode vorm: de Interactionele Vormgeving (I.V.). De klemtoon ligt daarbij op de filosofische uitgangspunten, op de basisattitude van de I.V.-therapeut en op het integratieve en transpersoonlijke karakter.

De theoretische beschouwingen zijn doorweven met stukjes levensverhaal van cliënten, praktijkvoorbeelden en praktische handvatten.

Specificaties
Artikelnummer 573987
ISBN 978-90-341-9299-8
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak HC
Merk VI602
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Veranderende denkbeelden in de psychotherapie

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?