Track 'n' Trace 6 Leerwerkboek

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 33,55 incl. btw
Details
De methode Track 'n' Trace is gemaakt op maat van tso en kso. Elke unit bestaat uit goed afgebakende lesdelen die je flexibel kan inzetten om optimaal in te spelen op de specifieke leernoden van elke klas en leerling. Door een uitgebreide keuze aan lesmateriaal, oefeningen en korte taalactiviteiten zit jij aan het stuur om je leerlingen met vertrouwen Engels te laten spreken.

De Main track bestaat uit drie tot vijf verschillende steps. Alles wat de leerlingen nodig hebben om de taaltaak tot een goed einde te brengen, wordt stapsgewijs aangebracht en ingeoefend. De woordenschat en grammatica worden geïntegreerd en communicatief behandeld.

Bij elke step in de Main track hoort een overeenkomstige check in On different tracks. De leerstof kan daar herhaald, geremedieerd of verrijkt worden. Je kunt de checks bundelen of onmiddellijk laten aansluiten op de steps. Op die manier speel je specifiek op de gedifferentieerde leernoden van elke klas en leerling.

Elke unit eindigt met een communicatieve opdracht waarin de leerling ervaart hoe hij de leerstof in een concrete en levensechte situatie kan gebruiken. De opdrachten zijn zo uitgewerkt dat elke leerling op zijn niveau resultaten kan behalen.
Specificaties
Artikelnummer 570222
ISBN 978-90-306-8396-4
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype tso
Voorraad In voorraad
Vak Engels
Merk Track 'n' Trace
Leerjaren Leerjaar 6
Methode Track 'n' Trace

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof