Theo 6 aso Leerwerkmap

Godsdienst voor het zesde jaar van het aso.

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 24,40 Incl. BTW
Details

De reeks reikt jou alle mogelijkheden aan om je leerlingen op een prettige manier te laten proeven van de rijkdom van het vak godsdienst. De godsdienstige inhoud zit bovendien in een frisse en hippe verpakking die perfect aansluit bij de leefwereld van de leerlingen.

Elke Theo bestaat uit een 20-tal losse katernen met doe- en weetvragen, gebundeld in een leerwerkmap. De gevarieerde thema's prikkelen je leerlingen en sluiten aan bij hun leefwereld. Je selecteert zelf uit een rijke waaier aan katernen en behandelt ze in de volgorde die je het best ligt. De leerwerkmap biedt een afgebakend traject binnen de vooropgestelde terreindoelen.

De verschillende betekenislagen in de vertrouwde smaakmaker maken in de derde graad diverse werk- en gesprekspaden mogelijk. Elk katern reikt drie levensbeschouwelijke paden aan die los van elkaar gevolgd kunnen worden: startimpuls, levensbeschouwelijk kerngesprek en integratieopdracht. Theo 5 aso biedt rijke achtergrondinfo en verdiepingskansen. In de leerwerkmap kan je ook samenvattende katernen vinden waarin alle terreindoelen aan bod komen.

Specificaties
Artikelnummer 539772
ISBN 978-90-306-6095-8
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso
Voorraad In voorraad
Vak Godsdienst
Merk Theo
Leerjaren Leerjaar 6
Methode Theo aso