Theo 3 aso Leerwerkmap

Godsdienst voor het derde jaar van het aso.

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 27,30 incl. btw
Details

De reeks reikt jou alle mogelijkheden aan om je leerlingen op een prettige manier te laten proeven van de rijkdom van het vak godsdienst. De godsdienstige inhoud zit bovendien in een frisse en hippe verpakking die perfect aansluit bij de leefwereld van de leerlingen.

Elke Theo bestaat uit een 20-tal losse katernen, gebundeld in een leerwerkmap. De gevarieerde thema's prikkelen je leerlingen en sluiten aan bij hun leefwereld. Je selecteert zelf uit een rijke waaier aan katernen en behandelt ze in de volgorde die je het best ligt.

De smaakmaker blijft het vertrekpunt. Hij engageert je leerlingen in het levensbeschouwelijk vraagstuk en legt het kader vast. Ook teksten uit de traditie fungeren als smaakmaker. Het levensbeschouwelijk vraagstuk vertoont in de tweede graad meer nuances. Er is ruimte voor meerdere visies. De katernen bevatten meer pagina's dan in de 1e graad. De keuzemogelijkheid 'stap verder' biedt de kans tot dieper inhoudelijk gesprek: personen, meningen en teksten worden goed gesitueerd en in een duidelijke context geplaatst.

Theo wil niet alleen aanleren, maar ook aansporen. Aan de hand van relevante integratieopdrachten geven de leerlingen het levensbeschouwelijk vraagstuk gestalte in een persoonlijk werk of groepswerk. In de praktijk, op de pc of op papier. 

Specificaties
Artikelnummer 513885
ISBN 978-90-306-5649-4
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso
Voorraad In voorraad
Vak Godsdienst
Merk Theo
Leerjaren Leerjaar 3
Methode Theo aso

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?