Theo 1 Leerwerkmap

Godsdienst voor het eerste jaar van de A-stroom.

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 22,55 incl. btw
Details

De reeks reikt jou alle mogelijkheden aan om je leerlingen op een prettige manier te laten proeven van de rijkdom van het vak godsdienst. De godsdienstige inhoud zit bovendien in een frisse en hippe verpakking die perfect aansluit bij de leefwereld van de leerlingen.

Elke Theo bestaat uit een 20-tal losse katernen, gebundeld in een leerwerkmap. De gevarieerde thema's prikkelen je leerlingen en sluiten aan bij hun leefwereld. Je selecteert zelf uit een rijke waaier aan katernen en behandelt ze in de volgorde die je het best ligt.

Elk katern opent met een smaakmaker. Een lied, een creatieve opdracht of een Bijbeltekst snijdt een levensbeschouwelijk vraagstuk aan. Wat is de zin van tijd? Hoe verteer je verdriet? Wat is solidariteit? En engagement? Het levensbeschouwelijk vraagstuk krijgt een leidraad in uiteenlopende getuigenissen, teksten en opdrachten. Ook in beeld en geluid.

Specificaties
Artikelnummer 513754
ISBN 978-90-306-5555-8
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso - tso
Voorraad In voorraad
Vak Godsdienst
Merk Theo
Leerjaren Leerjaar 1
Methode Theo 1e graad

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?