Taalweb 6 Leerwerkboek

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 33,00 incl. btw
Details
Taalweb 6 zet de reeks verder naar de derde graad. In het leerwerkboek gaan de leerlingen boeiende taaluitdagingen aan. Via duidelijk afgebakende stappen gaan de leerlingen aan de slag met actuele thema’s en onderwerpen. Ze leren hoe taal een plaats inneemt in hun dagelijks leven. Daarbij staan vaardigheden en communicatief onderwijs centraal. Taalweb 6 daagt de leerlingen uit om aan de slag te gaan met taal. Aan de hand van uitdagingen hebben de leerlingen steeds een concreet en functioneel doel voor ogen:

Elke uitdaging start met een themapagina waar het hoofdstuk vorm krijgt. We schetsen een duidelijke context en stellen de verschillende stappen van de uitdaging voor. Op het einde van elke uitdaging gaat de leerling zelf aan de slag: een infomercial en een filmpje maken, een blog schrijven, een poster ontwerpen … Het leerwerkboek reikt op een leuke en verfrissende manier de juiste tools aan, zodat je leerlingenmet vertrouwen de taaluitdagingen tot een goed einde brengen. Op het einde van het leerwerkboek kan de leerling fiches op dikker papier terugvinden als een houvast voor de opdrachten.

Leerlingen kunnen hun smartphone niet meer missen en switchen moeiteloos tussen de verschillende kanalen van sociale media. Maar ondanks hun technische vaardigheden slagen ze er niet altijd in om goed om te gaan met digitale media. De verschillende taaluitdagingen van Taalweb 6 laten de leerlingen groeien in mediawijsheid. Bovendien leren ze nadenken over digitale media, het doel, de voordelen en de gevaren. Om aan de vraag naar extra oefeningen tegemoet te komen, werd Taalweb 6 geïntegreerd in het digitaal leerplatform van diddit. De leerling kan via diddit eenvoudig online oefenen op onderwerpen die in de klas werden behandeld.
Specificaties
Artikelnummer 568852
ISBN 978-90-306-8123-6
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype bso
Voorraad In voorraad
Vak Nederlands
Merk Taalweb
Leerjaren Leerjaar 6
Methode Taalweb

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?