Taalweb 4 Leerwerkboek

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 28,55 Incl. BTW
Details

Taalweb bouwt voort op het succes van voorganger Nedweb als referentiewerk Nederlands voor de B-stroom, tweede & derde graad bso, maar legt ook totaal nieuwe accenten. Taalweb bestaat uit een leerwerkboek (inclusief oefenbundel voor de eerste graad), waarin remediëring en differentiatie een prominente plek krijgen.

In het leerwerkschrift van Taalweb 4 werken de leerlingen doelgericht naar een taaltaak, met een duidelijk zicht op de leerdoelen. Het leerzaam taalaanbod heeft de juiste mix van haalbare oefeningen en uitdagende opdrachten. Daarnaast werken de leerlingen met Taalweb aan woordenschat met een goede ondersteuning van onbekende woorden. Er worden gestimuleerd om vlot en spontaan te vertellen of te schrijven over hun ideeën. Bovendien hanteren we handige evaluatiekaders voor de leerling en duidelijke beoordelingsfiches voor de leerkracht.

Taalweb 4 geeft de leerling ook toegang tot het digitaal leerplatform diddit.

Specificaties
Artikelnummer 568850
ISBN 978-90-306-8121-2
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype bso
Voorraad In voorraad
Vak Nederlands
Merk Taalweb
Leerjaren Leerjaar 4
Methode Taalweb