STORIA live 6 tso Leerwerkboek

Geschiedenis voor het zesde jaar van het tso.

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 20,35 Incl. BTW
Details

STORIA live biedt een brede waaier aan activerende werkvormen voor een dynamisch lesverloop en een grote betrokkenheid van je leerlingen. In een leerlingvriendelijke structuur focust dit leerwerkboek op historische vaardigheden. Inhoudelijk is deze methode helemaal up-to-date met de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Het leerwerkboek is in lijn met leerplan derde graad tso met een sterke focus op onderzoekend leren, vertrekkend vanuit probleemstelling. Er wordt gewerkt van zelfstandig werken naar zelfstandig leren en leerlingen leren zelf schema's maken bij bepaalde lessen. Het leerwerkboek bevat ook aanzetten voor lokale geschiedenis en er is nog meer ruimte voor actualisering. Er is ook een integratie voorzien van alternatieve vormen van evaluatie.

Specificaties
Artikelnummer 559508
ISBN 978-90-306-6883-1
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype tso
Voorraad In voorraad
Vak Geschiedenis
Merk STORIA
Leerjaren Leerjaar 6
Methode STORIA live