STORIA live 3 aso Leerwerkboek (incl. tijdlijn)

Geschiedenis voor het derde jaar van het aso.

Beschikbaarheid: Beperkt leverbaar > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 20,45 Incl. BTW
Details

STORIA live biedt een brede waaier aan activerende werkvormen voor een dynamisch lesverloop en een grote betrokkenheid van je leerlingen. In een leerlingvriendelijke structuur focust dit leerwerkboek op historische vaardigheden. Inhoudelijk is deze methode helemaal up-to-date met de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Voor de tweede graad van STORIA live hebben we ontdekplaten ontwikkeld, om je leerlingen vooraf de leerstof te laten ontdekken of om je lessen in de klas een krachtige beeldrijke uitbreiding te geven. Laat je op sleeptouw nemen door straffe animaties, boeiende reconstructies en leuke wetenswaardigheden.

Er is in STORIA live 3 een evenwichtige aandacht voor historisch referentiekader. Je kan in het leerwerkboek duidelijke documenten en historische kaarten vinden en de nadruk ligt op de langetermijnontwikkelingen, processen van oorzaak en gevolg en onderlinge verbanden.

Inclusief eenvoudige tijdlijnen en aandacht voor verschillende leerstijlen.

Specificaties
Artikelnummer 559425
ISBN 978-90-306-6877-0
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso
Voorraad Beperkt leverbaar
Vak Geschiedenis
Merk STORIA
Leerjaren Leerjaar 3
Methode STORIA live